Fiber KVM Extenders by SmartAVI - KVMGalore® | Tech Solutions Made Easy™

Refine your search

FDX-2000

1) FDX-2000 Model No. FDX-2000S In stock

FDX-2000S: Point to point DVI-D video, audio, PS/2 keyboard/mouse and serial RS232 extender  over Multimode fiber up to 1,400 feet  FDX-2000 consists of a transmitter and receiver that extend PS/2 keyboard/mouse, DVI-D video, audio and RS-232 signals. FDX-2000...

$1,424.00 Compare to MSRP $1,899.00 - You save $475.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-2500

2) FDX-2500 Model No. FDX-2500S In stock

FDX-2500S: Point to point DVI-D video, audio, PS/2 keyboard/mouse and serial RS232 extender over Multimode fiber up to 15 kilometers  FDX-2500 consists of a transmitter and receiver that extend PS/2 keyboard/mouse, DVI-D video, audio and RS-232 signals. FDX-2500 is...

$2,775.00 Compare to MSRP $3,700.00 - You save $925.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-3000

3) FDX-3000 Model No. FDX-3000S In stock

FDX-3000S: Point to point DVI-D video, audio, USB keyboard/mouse and serial RS232 extender  over Multimode fiber up to 1,400 feet  FDX-3000 consists of a transmitter and receiver that extend USB keyboard/mouse, DVI-D video, audio and RS-232 signals. FDX-3000 i...

$1,499.00 Compare to MSRP $1,999.00 - You save $500.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-3500

4) FDX-3500 Model No. FDX-3500S In stock

FDX-3500S: Point to point DVI-D video, audio, USB keyboard/mouse and serial RS232 extender  over Multimode fiber up to 15 kilometers  FDX-3500 consists of a transmitter and receiver that extend USB keyboard/mouse, DVI-D video, audio and RS-232 signals. FDX-3500 is ...

$2,925.00 Compare to MSRP $3,900.00 - You save $975.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-M2P

5) FDX-M2P Model No. FDX-M2PS In stock

FDX-M2PS: Multi-mode dual DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 and PS/2 keyboard/mouse extends up to 1,400 feet over 2 fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-M2P can go the distance with multi-mode fibe...

$2,586.00 Compare to MSRP $3,449.00 - You save $863.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-M2U

6) FDX-M2U Model No. FDX-M2US In stock

Point-to-point dual DVI-D KVM extender  with audio, RS-232 and USB keyboard and mouse, extends up to 1,400 feet over 2 multi-mode fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-M2U can go the distance with m...

$2,586.00 Compare to MSRP $3,449.00 - You save $863.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-M4P

7) FDX-M4P Model No. FDX-M4PS In stock

FDX-M4PS: Multi-mode quad DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 and PS/2 Keyboard/mouse  extends up to 1,400 feet over 4 fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-M4P can go the distance with multi-mod...

$5,999.00 Compare to MSRP $7,999.00 - You save $2,000.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-M4U

8) FDX-M4U Model No. FDX-M4US In stock

Point-to-point quad DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 and USB keyboard and mouse  extends up to 1,400 feet over 4 multi-mode fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-M4U can go the distance with m...

$5,999.00 Compare to MSRP $7,999.00 - You save $2,000.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-Mini

9) FDX-Mini Model No. FDX-MINI-S Out of stock

FDX-MINI-S: Point to point DVI-D, USB keyboard/mouse, and RS232 KVM extender  over Multimode fiber up to 1,400 feet  For reliable, uninterrupted and long-distance DVI-D KVM extension, FDX-Mini provides the best solution with its fiber optic extension ...

$524.00 Compare to MSRP $699.00 - You save $175.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-S2P

10) FDX-S2P Model No. FDX-S2PS In stock

FDX-S2PS: Point-to-point dual DVI-D, PS/2 keyboard & mouse, audio and RS-232 single-mode fiber KVM extender  extends up to 10 miles over 2 fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-S2P can go the d...

$4,086.00 Compare to MSRP $5,449.00 - You save $1,363.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-S2U

11) FDX-S2U Model No. FDX-S2US In stock

FDX-S2US: Point-to-point dual DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 and USB keyboard and mouse  extends up to 10 miles over 2 single-mode fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-S2U can go the distan...

$4,086.00 Compare to MSRP $5,449.00 - You save $1,363.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-S4P

12) FDX-S4P Model No. FDX-S4PS In stock

FDX-S4PS: Point-to-point quad DVI-D, PS/2 keyboard & mouse, audio and RS-232 single-mode fiber KVM extender  extends up to 10 miles over 4 fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-S4P can go the di...

$8,999.00 Compare to MSRP $11,999.00 - You save $3,000.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FDX-S4U

13) FDX-S4U Model No. FDX-S4US In stock

FDX-S4US: Point-to-point quad DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 and USB keyboard and mouse  extends up to 10 miles over 4 single-mode fiber optic cables  For exceptional quality and security, fiber optic extension is the best solution. FDX-S4U can go the distan...

$8,999.00 Compare to MSRP $11,999.00 - You save $3,000.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
FVX-3000

14) FVX-3000 Model No. FVX-3000S In stock

FVX-3000S: Multimode fiber KVM extender of USB keyboard and mouse, stereo audio, VGA video and RS-232 signals  up to 1,400 feet over a single multimode fiber optic cable  Why Fiber Optic?Smart-AVI has created a full line of fiber optic extender p...

$2,249.00 Compare to MSRP $2,999.00 - You save $750.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
SFX

15) SFX Model No. SFX-M-S In stock

SFX-M-S: Extend DVI-D video, USB 2.0 keyboard/mouse and peripherals, audio and RS232  up to 1,500 feet over LC Multimode fiber optics  SFX is a perfect solution for extending DVI-D and USB 2.0 signals from a computer in a remote location up to 1,500 feet away. SFX ...

$2,399.00 Compare to MSRP $3,199.00 - You save $800.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
SFX-2P

16) SFX-2P Model No. SFX-2P-M-S In stock

SFX-2P-M-S: Point-to-point dual DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 USB keyboard/mouse and USB 2.0 peripherals  extends up to 1,500 feet over 3 LC-LC multi-mode fiber optic cables  SFX-2P is a perfect solution for extending dual-DVI-D and USB 2.0 signals from a c...

$3,749.00 Compare to MSRP $4,999.00 - You save $1,250.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI
 
SFX-4P

17) SFX-4P Model No. SFX-4P-M-S In stock

SFX-4P-M-S: Point-to-point quad DVI-D KVM extender, with audio, RS-232 USB keyboard/mouse and USB 2.0 peripherals  extends up to 1,500 feet over 5 LC-LC multi-mode fiber optic cables  SFX-4P is a perfect solution for extending quad-DVI-D and USB 2.0 signals from a c...

$6,749.00 Compare to MSRP $8,999.00 - You save $2,250.00

FREE GROUND SHIPPING!

SmartAVI